a legméltóságteljesebb cica

a legméltóságteljesebb cica
Tituka most 12 éves

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 8 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 9 éves

Keresés ebben a blogban

2012. február 8., szerda

Ma reggel 7 órakor -18 fok


Ez nagyon durva !!!!!
Iszonyú hideg van, miközben szikrázva süt a nap !!!!!!
Pont azért, ha felhős lenne nem lenne ennyire hideg.


4 megjegyzés:

 1. csaaak -18?
  Én ma reggel -28 fokban jöttem dolgozni.
  Hát ez is szokás kérdése, ki mennyihez van szokva, nálunk a napokban -30 is volt. Nem mondom rendesen ropogott minden, de azért jó érzés volt szivni a tiszta levegőt. Ilyenkor tuti h nincs virus.
  Ildiko erdély

  VálaszTörlés
 2. Hát igen, ki mihez van szokva, nekem a -18 is nagyon-nagyon hideg, itt sincs vírus, és én is szeretem a tiszta hideg levegőt beszívni, de csak módjával. Ebben a hidegben az a jó, ha jól felöltözöl akkor nem fázol meg és nincs semmi bajod a hőmérséklettel, de azért isteni egy meleg kályha mellett üldögélni:-))))

  VálaszTörlés
 3. Nálunk is -18, ragadt össze az orrom lélegzetvételkor! És hegyekben áll a hó mindenhol, bármerre nézek - holott hegy közel s távol nincs :-))

  VálaszTörlés
 4. Viki, nekem is összeragadt amikor a kinti cicáknak vittem enni, nekik is melegítem a hurkazsíros tarhonyát és ehhez kapnak még macskakonzervet, hogy minél táplálóbban étkezzenek most különösen, és beengedjük őket a kazán mellé, ahol meleg van, ilyenkor ott töltik nem csak az éjszakát, de a nappalokat is, van egy kis macskaajtónyi rés amin tudnak közlekedni, ha ki kell menniük. Annyira sajnálom a kinti embereket és állatokat, mert nekik embertelen egy idő ez.
  Nálunk is nagy a hó, pedig mi a Gerecse tövében vagyunk, talán azért?????
  Nálatok nincs hegy, ott meg azért:-))))
  Piszok egy időjárás van:-))))

  VálaszTörlés