a legméltóságteljesebb cica

a legméltóságteljesebb cica
Tituka most 12 éves

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 8 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 9 éves

Keresés ebben a blogban

2012. február 19., vasárnap

Remélem idén talán ezek az utolsó téli képekNagyon komoly havazás és szélvihar volt pénteken nálunk.
Remélem idén az utolsó, mert bármilyen szép is a havas táj, eléééég volt.

A madaraknak szerencsére van mit csipegetni, amikor az a farkasordító hideg volt,  még szalonnadarabokat is szúrtunk fel a faágakra és rengeteg magot szórtunk a hóra nekik.


Falat imádja a havat, hányja-veti magát a hópelyheknek, azt hiszi azok azért hullanak, hogy vele játszanak. Alig lehet tőle havat lapátolni, mert a lapáttal is játszani szeretne.
A hátsó kertben akkora a hó, hogy eltűnik benne, de ez őt nem zavarja, amikor hívom előre, szinte repül-úszik a hótakaró felett, úgy szalad.

Talán a lábnyomaimból is látszik milyen sok hó esett.

6 megjegyzés:

 1. szépek ezek a képek

  talán leginkább azért mert tűnékenyek?:)))))

  VálaszTörlés
 2. Pénteken nálunk is egész délelőtt ömlött a hó, el sem mertem indulni Annámmal. Kétszer lapátoltam el a havat, majd délután 2 óra leforgása alatt olyan olvadás jött, hogy a nem lapátolt részek is elolvadtak, én meg szidtam magam a felesleges munkáért!! :) Megdöbbentő volt! Jön a tavasz az már biztos!!! :) Aranyos a kutyuskád és jó kis képeket hoztál!

  VálaszTörlés
 3. Barbi pénteken nálunk egész nap szakadt, ezek a képek pénteken kora este készültek,akkor lapátoltunk mi is, tegnap őrületesen olvadni kezdett itt is.Falatka egy tündér:-)))))

  VálaszTörlés
 4. olvad? én is kérek belőle.
  itt még javában mínuszok.....és ahogy ismerem felénk az időjárást, ebből a hóból még tuti jut március végére is. arról nem is beszélve, hogy addig még valószínű lesz frissítés is.
  nálam jobban senki nem reméli, hogy a tél gyorsan átadja a helyét a tavasznak.

  VálaszTörlés
 5. 4gyerek, képzeld nálunk a hétvégén majdnem
  + 10 fok volt, a hó teljesen elovadt, most arról nem beszélek, hogy ezek a hirtelen változások mit jelentenek a szervezetünknek, időnként nem tudjuk miért is nem érezzük jól magunkat, hát ettől.
  Tavasz illatú volt a levegő, csicseregtek a madarak korán reggel, a napnak már volt pici ereje, mi ez, ha nem a tavasz előjele????
  Azért én is tartok attól, hogy nincs még vége teljesen, de csak kifelé megyünk, jövő héten már március!!!!

  VálaszTörlés