a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2018. április 7., szombat

Cindykém elment...



Cindy a család gyönyörűséges idős kutyahölgye... elment, itt hagyott minket, igazi családtag volt, egy szelíd, félénk, végtelenül jó lélek... mindannyian szerettük, nagyon.
A vőm kutyája volt, ő fogadta örökbe 2 éves korában ezt a sokat szenvedett gyönyörűszép kutyust, akit bántalmaztak, meg is lőttek fiatal korában. testében hordozta a golyót amit belelőttek, az szerencsére nem okozott semmi problémát az élete során fizikailag, csak a lelki sokk, ami a meglövékor érte.
Majd amikor a vejemnek külföldön kellett dolgoznia hozzánk került pár évre Tatára, abba a hatalmas kertbe, ami tiszta kutyaparadicsom volt nem csak Falatkának, hanem Cindynek is. A férjem is imádta, rengeteget játszott velük kint a kertben, mindent elkövettünk, hogy békés, boldog, nyugalmas, kiegyensúlyozott élete legyen.
Mindent elkövettünk, hogy érezze a szeretetet, a bizalmat, a biztonságot, remélem érezte is. ❤️
Természetesen később vissza kellett adni a gazdijának, amikor visszatért külföldről, hiszen mégiscsak az ő kutyuskája volt eredetileg, már akkor egyszer megsirattam emiatt, mert már én is a magaménak éreztem, de tudtam, hogy ott jobb lesz neki, mert én már nem tudtam annyit mozogni vele, mint a férjem egykor, tudtam, hogy az aranyélete ott folytatódik a továbbiakban már a gyerekeimnél, meg a kényeztetése.
A kislányom kutyamasszázsra is hordta hetente a csípőízülete miatt - tudvalevő, hogy a németjuhászoknál ez tipikus fajtabetegség sajnos. Jót is tett neki, sokkal fiatalosabban, fürgébben, könnyebben mozgott szépséges Cindykénk... mostanában az emésztésével betegeskedett, de nem tűnt se súlyosnak, pláne nem végzetesnek, a röntgenek sem mutattak ki semmit... de valami csak nem volt rendben mégsem.
Nem akarom elhinni, hogy nincs többé, nagyon-nagyon sajnálom... 😥😪😥😪😥
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
 




6 megjegyzés:

  1. Részvétem! Sajnos tudom mit jelent elveszíteni egy négylábú Családtagot!
    Nagyon sajnálom!!!! 😥😥😥

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép kutyus volt! Anikó nyugodjál meg gondolom hogy nagyon fáj az elvesztése, de szegénynek talán ez már megváltás volt ha szenvedett! Még aktív volt sok szép időt töltöttetek együtt és erre gondoljál. Puszillak!

    VálaszTörlés
  3. bearanyoztátok az életét, ő is a tiéteket. drága Anikóm, veled érzek!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm mindegyikőtöknek.

    VálaszTörlés
  5. Drága Anikó! Tudom mennyire imádod az állatkáidat és hogy mindegyik családtag is egyben. Amikor veszteség éri az embert, talán nincsenek is vigaszt nyújtó szavak. Nagyon sajnálom, ami ezzel a gyönyörű és okos kutyussal történt, de a kezdeti rossz élete után Nálatok szerető otthonra talált és boldogságban volt része élete végéig. Őrizd meg az emlékét, amit maga után hagyott, így örökké élni fog. R.I.P.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kibírhatatlan Nea, nem tudjuk túltenni magunkat. Nekem konkrétan Cindy az első állatveszteségem, remélem, hogy boldog volt velünk, abban bízom, hogy most ott van a férjem mellett valahol, mert nagyon szerették egymást.

      Törlés