a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2012. február 5., vasárnap

Így nézünk ki... a hó alatt


Hát így nézünk ki egy órányi autóútra Budapesttől, Komárom-Esztergom megyében.





Hosszú telünk lesz azt hiszem, még mindig eseget a hó, bár már nem annyira intenzíven, már kisütött a nap is, de nagyon hideg van,  -8 fok, nem fog egyhamar elolvadni.

3 megjegyzés:

  1. A képeid nagyon szépek ez az igazi téli táj!
    Borsodban mondják hogy van olyan rész ahol járhatatlan, de minálunk az utak feketék, hidegnek hideg van!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép a táj, bár én szívesen lemondtam volna a hóról. Amióta nem sízek utálom a telet és a havat. Én Budán lakom, a Sashegy mellett, az utca még hóval fedett, kotróautó még nem járt erre. Bár téli gumim van, lemenni talán még tudnék, de nem biztos, hogy vissza is tudnék jönni. Én is írtam egy bejegyzést a télről és a hóról, ha van kedved látogass meg.

    VálaszTörlés
  3. A táj szép, de én is lemondtam volna a hóról, mert utálom a közlekedési nehézségeket, meg a nagy hideget is, már én sem szeretnék sportolni a hóban, meg annyi cuccot felvenni sem. Még szerencse, hogy itt nincs hófúvás.
    Tudjátok egyedül mi hiányzik nagyon itt a vidéki házban, a pesti távfűtés egyenletes jó melege, itt ugye fűteni kell, amivel meleg van, de egy ház kifűtése soha nem olyan, mint egy távfűtött lakásé, amit minden oldalról meleg lakások vesznek körül. A házat az isten hidege veszi körül, meg a szél és a hó, na ezt kell kifűteni, itt ilyen hidegben 4 óránként meg kell pakolni a kazánt, a férjem már egész jól belejött a fűtő és hóeltakarító szerepbe, ahhoz képest, hogy soha nem kellett ilyet csinálnia eddig:-))))

    VálaszTörlés