a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2014. december 8., hétfő

A legjobb ajándék....



volt... van... és lesz is... mindig
nekem legalábbis...

9 megjegyzés:

  1. Ezt így ahogy van kérném az Angyalkától.... Olyan drágák a könyvek, hogy sajnos csak néha tudok venni. Most rászoktam az E bookra...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen jópofa? Krisztina nagyon drágák a könyvek, botrányos, jól tetted az Ebook-ot, rengetegen olvasnak így, nem vagyok ellene, de egyszerűen imádom a könyv tapintását, illatát, az olvasmányélmény mellett még, úgyhogy karácsonyra már évek óta semmi mást nem kérek, mint mindenkitől könyvet, leadom a listát, hogy abból válogassanak, nehogy valami hülyeséget vegyenek. Ugyanis egyrészt mindenem megvan, meg ami kell azt év közben úgyis megveszem magamnak, ilyenkor csak az élvezkedés van, és az nekem elsősorban a könyv, másodsorban a krémes sütik:-)))) Emlékszem régen, fiatalabb koromban amikor még jóval megfizethetőbb volt a könyv, havonta, fizukor 10-15 könyvvel mentem haza. Na ma ezt már messze nem lehet megtenni, havonta egyet sem, sajnos:-(((

      Törlés
  2. Én is egyetértek, de ez nem rajtunk múlik, mert ahány ember, annyiféle igény, ízlés, vágy, óhaj, sóhaj van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így igaz Lívia:-))))

      Törlés
    2. Könyvtárosként nekem jó dolgom volt, mert ami az országunkban megjelent könyv abból mindig vett különböző menyiségben a könyvtárunk és elsőként vittem haza olvasni amelyik érdekelt. Ezért én nem nagyon vettem könyvet.

      Törlés
  3. Hát igen, így könnyebb volt neked, képzeld én is könyvtáros szerettem volna lenni, pont a könyvszeretetem okán, de aztán eltérültem az utazási iroda felé és ott is ragadtam 32 évig. De egész életemben imádtam a könyveket, és a Kádár rendszerben erre nagyon adtak, szuperek voltak a kiadók, mondhatom naprakészek, a klasszikusokon kívül a legfrissebb újdonságok is pillanatokon belül megjelenésre kerültek, állandóan vettük a könyveket, mostanra hatalmas könyvtárunk van, és minden darabhoz úgy ragaszkodom, mint az életemhez, sokat szeretek újra meg újra elolvasni, persze manapság is vásárolok, de jóval kevesebbet, mint szeretném, tele vagyok papírcetlikkel, amikre az újdonságok, az engem érdeklő újdonságok vannak felírva megvételre, de soknál lebeszélem már magam, imádom böngészni a könyváruházak kínálatait meg az antikvárium kínálatait is a neten:-))) Még lánykorom pöttyös és csíkos könyveit, sőt az indiánkönyveket is őrzöm:-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ennyire szereted a könyveket, és amit írtál ezzel kapcsolatban. Az írott könyv soha nem fog eltűnni, mert az kézzel fogható, nyomda illatú, és bekuckózva télen különösen nagyon jó így olvasni.Én nem nagyon szoktam újra olvasni azt, amit már olvastam még akkor sem ha tetszett, mert az újtól nem veszem el a időt. Erőltethetik az interneten az E-könyveket, én ilyet soha nem fogok olvasni, mert rideg, barátságtalan számítógép előtt ülve olvasni bármilyen könyvet.
      Jó olvasást, maradjon meg ez a jó szokásod és majd az unokáid is terelgessed az írott könyv olvasása felé.

      Törlés