a legméltóságteljesebb cica

a legméltóságteljesebb cica
Tituka most 12 éves

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 8 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 9 éves

Keresés ebben a blogban

2011. február 21., hétfő

Gastrodamus dícsérete


Újabb nagy öröm és dícséret érkezett Trendotól, aki február 19-i bejegyzésében emlékezik meg rólam és blogomról.
Megtisztelő és megható számomra, és egyben meglepő is, hogy ilyen jól lát engem, hogy milyen ember vagyok, hogy ez ennyire átjön a blogon keresztül is.
Trendo nagyon köszönöm a kedves szavakat, végtelenül büszke vagyok, hogy ezt kiérdemeltem, és mindig szívesen látlak, böngéssz csak továbbra is és kritizálj is nyugodtan, ha a helyzet úgy hozza, ez is szükséges a fejlődéshez.
Ennél jobb, szebb blogszülinapot kívánni sem tudnék magamnak!!!!!

8 megjegyzés:

 1. Annyira édes vagy Zsanuária. Annyira édes és tiszta. Ritka adomány.
  Isten éltessen (blogostul) még soká! :)

  VálaszTörlés
 2. Duende, ma valami ritka pozitív csillagállás lehet nekem, reggel óta egyik örömből a másikba esem, nagyon köszönöm a kedves szavaidat és jókívánságaidat, tiszta szívemből kívánok én is hasonló jókat neked, még sokáig értekezzünk receptekről, cicákról, kutyákról,piacokról, erről-arról,mindenről amit fontosnak gondolunk, meg a világ dolgairól:-))))))

  VálaszTörlés
 3. Kedves Anikó!

  Meglepi vár Rád blogomban :)

  http://eat-aliano.blogspot.com/2011/02/virtualis-oleles.html

  Niki-Eat'aliano

  VálaszTörlés
 4. Drága Anikó! Trendo csak igazakat írt rólad. Legalábbis ilyennek ismertelek meg én is, amióta olvasom a blogodat. Szív-lélek nőcinek. Boldog blogszülinapot kívánok és gratulálok a sok-sok elismeréshez, ez tényleg megható. Mindennap várom az új írásaidat, ha nincs is alkalmam mindig hozzászólni, de olvaslak.

  VálaszTörlés
 5. Nikikém, nagyon megtisztelő és nagyon köszönöm ezt a baráti ölelést,meg vagyok hatódva, nagyon örülök neki és tiszta szívemből visszaölellek itt és most téged is szeretettel:-))))

  VálaszTörlés
 6. Marikám, annyira aranyos vagy, és nagyon köszönöm kedves szavaidat, én ma nem térek magamhoz ettől a rengeteg dícsérettől, annyira örülök, hogy ennyien néztek, soha nem gondoltam volna, amikor egy éve belekezdtem, és nagyon köszönöm, hogy nézel és olvasod a receptjeimet. A sajtoskifli nagyon finom lett ma, feltétlen süsd meg, nagy sikered lesz vele, és nagyon gyorsan kész, tök egyszerű:-)))

  VálaszTörlés