a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2011. február 21., hétfő

Virtuális ölelés


Milyen napom van ma!!! Hihetetlen. A harmadik mai napi, blogszülinapi ajándék!!!
Eat'alianotól kaptam egy Virtuális Ölelést, ahogy az előző dícséretek is, nos ez is nagyon jól esett, nagyon köszönöm !!!!

Szabály: továbbadni öt másik blogtársnak, belinkelni őket, pár szóval jellemezni, miért is szeretem a blogjukat.

Szívesen továbbadom ezt az ölelést, öt olyan blogtársamnak, akiket napi szinten nézek és olvasok, szeretem a blogjukat, a blogjuk külalakját, a tartalmukat, a személyiségüket, ami átviláglik az írásaikból.

1. Duende blogja, a Szellem a fazékban - imádom a receptjeit, a csodálatos képeit, a zalai ízeket, ami tökéletesen átjön a blogjáról, sok apró fogás amit tanulni lehet tőle, a találó és érdekes írások, idézetek a receptek előtt, és nem utolsó sorban a gyönyörű  hófehér Kókusz cicáját.
2. Kata blogja, a KataKonyha - finomabbnál finomabb receptek, jó képek, rengeteget lehet tanulni tőle, és amit nem felejtek, ő volt az első, aki reagált a receptjeimre, kezdő blogkoromban, nem is tudom, hogy talált rám.
3. Házias Konyha, Chef Viki blogja - a jó humor amivel a fantasztikus, mégis házias receptjeit ötvözi, a lelkesedése, jóindulata.
4. Autumn blogja a Kutya és Konyha -a kreativitása, hogy eszébe jutott az Online Vacsoracsata, ami tök jó ötlet, és van energiája mindazt ami vele jár lebonyolítani, és Turbó kutyuskája, aki Falatkával  egyidős, a színeik hasonlóak, csak Turbó négy számmal nagyobb, mint az én Falatom, de szépségben teljesen egyformák.
5. phzs blogja az Ecet és Olaj - a könyvelemzései, a Konyhasónapló, az operák iránti szeretete, a receptjeinek rettentő gyakorlatias megközelítése.


Ötükön kívül még sokan vannak, akiket szintén nagyon szeretek olvasgatni ezért vagy azért, de most nem lettek felsorolva, bár a blogom jobb szélén a "kedvenc blogjaim"-nál mind ott vannak és nem véletlenül.

9 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm Zsanuária, vagyis Anikó!
    Én is visszaölellek most így virtuálisan! :)

    Köszönöm szépen. (Kókuszka nevében is. :) )

    VálaszTörlés
  2. Duende, sokszor puszillak, Kókuszt is :-))))

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen a kedves szavaidat :-) Nagyon jól estek!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen köszönöm, hogy rám gondoltál! Turbo és én is ölelünk! A díjjal járó kötelezettségemnek most nem teszek eleget, ha nem baj, mert már sokszor megtettem, de fel fogom tüntetni, hogy Tőled is kaptam egy ölelést! Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  5. Vikikém, nagyon szívesen, minden úgy igaz, ahogy írtam:-))))

    Autumn, nagyon szívesen és vadul szavazok a vacsoracsatában, imádom nézni, Turbót meg főleg,puszillak benneteket és neked külön nagyon szurkolok:-))))

    VálaszTörlés
  6. Ez kedves, köszönöm, különösen jólesik, amit a főzés gyakorlati megközelítéséről írtál. :)

    VálaszTörlés
  7. phzs, nagyon szívesen, szeretem olvasgatni az írásaidat a blogjaidon, a recepteket is, volt is amit elkészítettem:-))))

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm szépen! és azt írod, hogy blogszülinapod is van? Már egy éve írod a blogot? Hihetetlen, milyen gyorsan telik az idő!! Szeretettel gratulálok neked, és kívánok további kitartást az íráshoz!

    És hogy találtalak meg annak idején? Tudod, a gyöngyszemeket keresi az ember (lánya), és ha megtalálja, lecsap rá:))) Szimpatikusok voltak a receptjeid és a lelkesedésed is, így hát azután ideszoktam:)))

    VálaszTörlés
  9. Kata, nagyon köszönöm a kedves szavaidat, még ha kicsit túlzóak is pl. hogy :"gyöngyszem".
    De örülök, hogy szimpinek találtad a receptjeimet, ezek a megjegyzések adtak nekem minden napra akkora lökést, hogy azóta is lelkesen írom a blogot.
    Én is szeretem a te blogodat, már akkor is néztem minden nap, amikor még nem is tudtam, hogy nekem is lesz majd:-))))))
    Sokszor puszillak és kívánom, hogy még sokáig nézegessük, készítgessük egymás receptjeit:-))))

    VálaszTörlés