a legméltóságteljesebb cica

a legméltóságteljesebb cica
Tituka most 12 éves

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 8 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 9 éves

Keresés ebben a blogban

2017. február 16., csütörtök

Na azért... ... helyreállt a rend, délre eltűnt minden szürkeség, köd, újra süt a nap, +5 fok van, a madarak ezerrel csicseregnek, dalolnak, hívogatják egymást, Falat jön-megy a napon, élvezi, mégiscsak itt van a kertek alatt a tavasz... remélem.

3 megjegyzés:

 1. Nálunk is hasonló idő volt tegnap is, ma is. Most is olyan köd van, alig látom a szembeépületeket, s mindenre rá is fayott a pára. Azt hittem először, hogy hó esett, mert tiszta fehérek a háztetők is. Remélem ma is felszáll ez a tejföl és szép kék lesz az ég, mint tegnap. :)
  Azért már nem sok van a télből, már látni a végét! :) Nagyon várom már én is a tavaszt.

  VálaszTörlés
 2. Itt is, ma is, tejszerű minden, de nagyon enyhe az idő, állítólag ma jön a hidegfront délután észak-nyugat felől, gondolom széllel, mert azt mondták ez fogja kisöpörni végre ezt a trutyit és tiszta levegő lesz, a jövő héttől pedig enyhe tavaszias idő lesz, kicsit esősebb, de nem bánom, a lényeg ne legyen hó és jég, meg ónos eső, meg ez a rohadt köd :-)

  VálaszTörlés
 3. Sajnos befelhősödött, a köd kissé felszállt, de nem süt a napocska. Reggel mínusz 4 fok volt, most is csak o körül van. De lementem bevásárolni, hétvégén nem nagyon akarom a kisujjamat sem kidugni a lakásból. :))
  Jaj, az ónos esőt ne is mondd! :( Utálom.

  VálaszTörlés