a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2011. június 29., szerda

Megint Díj !




Micsoda egy napom van ma.
Megint díjat kaptam, most Bettytől a Betti kincsei blog tulajdonosától, akinek szintén nagyon köszönöm, hogy rám gondolt és ízlett az a sütemény, amire az én blogomon kapott gusztust és megsütötte.
Egy nap múlva ugyanezt a díjat Krisztától is megkaptam, akinek szintén nagyon köszönöm, hogy rám gondolt.

12 gasztrobloggernak kell és szeretném továbbadni, természetesen olyanoknak mind, akiknek szeretem a blogját, szívesen nézegetem, olvasgatom, próbálgatom a receptjeiket.

Mielőtt megkezdem a felsorolást muszáj megemlítenem Duendét a Szellem a fazékban blog tulajdonosát, akit elsőként írnék a díjazottak közé, de ő épp a napokban abbahagyta a blogírást, elfáradt, nem szeretné tovább folytatni, megértem de végtelenül sajnálom, mert az egyik legkreatívabb sztárgasztroblogger volt a háziasszonyok között, hatalmas űrt hagyott maga után, hiányoznak a jó kis beszélgetések vele. Szerencse, hogy legalább a receptjeit közkincsé tette, és azok is megnézhetik akik nem ismerték őt közelebbről.

És akkor jöjjenek a többiek:


Remélem szívesen fogadjátok tőlem ezt a díjat


16 megjegyzés:

  1. Kedves Anikó!
    Nagyon szépen köszönöm. hogy rám is gondoltál! :)

    VálaszTörlés
  2. Micsoda díjeső van nálad :) Gratulálok!
    És persze nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám :) Kedves Tőled! pussz

    VálaszTörlés
  3. Drága Anikó, köszönöm a díjat! Sajnálattal hallom, hogy Duende befejezte a blogírást. Annak azért örülök, hogy a blogot nem szünteti meg és továbbra is szemezgethetünk a receptjeiből. Az idézetei hiányozni fognak!
    Köszi, mégegyszer!!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen, nagyon kedves Tőled, hogy rám is gondoltál:-))

    VálaszTörlés
  5. Mindenkinek nagyon-nagyon szívesen:-)))))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon köszönöm Anikó! Nagyon aranyos vagy!
    Azért olvasgatok ám. :)

    (Látod... így írtad: "sztár"gasztoblogger... Na ez nem akartam lenni. Csak egyszerű háziasszony, aki virtuális szakácskönyvet ír. :) )

    Köszönöm szépen mégegyszer a díjat!

    VálaszTörlés
  7. Anikó, köszönöm szépen!

    Nea

    VálaszTörlés
  8. Anikó, köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  9. Duende, de jó hogy azért itt vagy, azért írtam így hogy sztárgasztroblogger, mert igenis kiemelkedtél közülünk a különleges receptjeiddel, fényképeiddel, sokkal minőségibb volt a blogod minden szempontból, mint egynéhány sztárnak tartott bloggeré, akiknek a főzés, szervírozás a főfoglalkozása, és rendesen el is vannak ájulva maguktól.
    A te blogodra menni napi rendszerességgel egy intellektuális élvezet volt, érdekesség hogy na ma vajon mit mutatsz, mit készítesz, tudtuk hogy isteni profi fényképekkel köríted, nem beszélve a napi idézetekről, amit Barbi is emleget, zenékről, különleges képekről.
    Mennyi követőd volt, rengeteg. Mindenki vitte a receptjeidet, próbálta úgy, olyanra készíteni, ahogy te, aztán vagy sikerült, vagy nem. Mindenki ismeri a nevedet, a blogodat a "szakmában".
    Szóval nem jó ez így, hogy nem vagy:-((((((
    De az jó, hogy azért olvasgatsz minket:-))))
    Szeretnék újra naponta-kétnaponta a blogodra járni az újdonságok megtekintésére, szájtáti nézelődésre, abban reménykedem, hogy hiányozni fog neked egy idő után és meggondolod magad:-))
    Addig is beszéljünk néha, és minden jót neked, sokszor puszillak:-)))))))))))))))))))))))))

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm szépen a kedvességedet! Szép napot kívánok :-)

    VálaszTörlés
  11. Anikó, nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! :))

    VálaszTörlés
  12. Szia!Látom már te is megkaptad, Gratula!Viszont ma én is küldöm neked ugyanezt a díjt!Nézz be hozzám! A mai bejegyzés végén találod!

    VálaszTörlés
  13. Anikó, nem is tudom mit mondjak...
    Csak azt tudom, hogy most nagyon nincs kedvem semmihez sem. Meg nyár van, meleg, alig főzök ilyenkor. Annyi friss gyümölcs és zöldségféle van, ami nyersen vagy nagyon egyszerűen elkészítve a legjobb, hogy igazán írnom sincs mit. A nyár a nyersevések időszaka nálunk. Meg a heti kétszeri sült paprika, lecsó időszaka, a zsíros kenyér dinnyével időszaka, meg paprika-paradicsom-újhagyma-uborka időszaka, amihez semmi más nem kell, csak egy kis pirítós kenyér. :)
    Gyümölcsöket meg szívesebben eszem nyersen, mint sütikben. Frissen a legjobbak.
    Mire vége lesz a nyárnak, addigra meg már szerintem el is felejtem a "gasztrobloggerkedést". :) Jó volt, de elég volt, azt hiszem.
    Azért olvaslak ám. :)

    VálaszTörlés
  14. Lányok, mindenkinek nagyon szívesen, mert szeretek nálatok nézelődni:-))))
    Kriszta, köszönöm, máris benézek hozzád:-)))
    Duende látod, ezeket kellene felvinned egy héten egyszer, egy valamit, amiket most ideírtál, mindenki élvezettel olvasná, utánozná, mert igen ez a nyári étkezés. Szerintem nem fogod elfelejteni, de adj magadnak egy kis időt, pihenj, azután majd ősszel, amikor jönnek a hosszú esős esték meglátod hogyan tovább, lehet addigra újra lesz kedved hozzá. Te nagyon egy kreatív ember vagy. Azt meg külön köszönöm, hogy olvasol továbbra is:-)))))

    VálaszTörlés
  15. Kedves Anikó!
    Nagyon szépen köszönöm, hogy rám is gondoltál! Megtisztelő és nagyon örülök! :)
    Azt pedig szomorúan olvasom, hogy Duende nem szeretné tovább folytatni a blogírást. :((( Nagyon sokan, nagyon szerettünk hozzájárni, a receptjeit, gondolatait, idézeteit olvasgatni. Remélem azért, ha véget ér a nyár és kipihente magát, visszatér majd közénk, hozzánk, nekünk. :) Én bízom benne!

    VálaszTörlés
  16. Szívesen Ildinyó, ha olvastad a bejegyzéseket, én is teljesen ki vagyok borulva Duende döntésétől, és nagyon reménykedem, hogy meggondolja magát, szinte szugerálom őt, hogy így legyen:-))))

    VálaszTörlés