a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2012. március 29., csütörtök

Húsvétra ötletek 3.... mit főzzünk süssünk...


3./  Sósak, sajtosak








 a sonka mellé, és vendégségre is kitűnő





Remélem sikerült étvágygerjesztő ötleteket adnom a sütéshez-főzéshez.


7 megjegyzés:

  1. Anikó az összes étel kitűnő választás, rám senki nem mondja, hogy finnyás vagyok!!! :) Igyekszem én is kirakni az enyémet! :) Köszi, te vagy a második aki játékra hívsz! Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó az összes ajánlód:) Nekem még nem sikerült döntenem, de mindenhol látva a csodás ajánlókat nem lesz nehéz összehozni a menüt.

    VálaszTörlés
  3. Barbika alig várom és megyek, nézem a tiédet is, biztos jó lesz, mint mindig. A zalai krumpliba forgatott húsoddal is nagyon szemezek, nagyon jó ötlet és finom:-)))))

    Trollanyu, köszi hogy tetszik az ajánlóm, ha rám hallgatsz, csak egyszerű ételeket készíts, finom lesz és te sem fáradsz el nagyon, egész évben úgyis annyit sütsz-főzöl a családra, neked is kell egy kis ünneplés/pihenés:-))))

    VálaszTörlés
  4. Anikó,köszönöm,igyekszem összeállítani én is.

    VálaszTörlés
  5. Aleda kíváncsian várom az összeállításodat, mert isteni receptjeid vannak:-))))

    VálaszTörlés
  6. Először is, köszönöm, hogy elfogadtad a stafétát tőlem :) Mindhárom ajánlásodat átolvastam, egyszerűen a bőség zavarával kezdek küzdeni a sok finomság láttán, nagyon kívánatos mind! De adtál, Anikóm, egy bölcs tanácsot, ehhez fogom tartani magam, és határozottan, hogy összeállítok egy egymáshoz illő menüsort az ünnepekre (hiszen nem cél a túlevés sem), bevált receptekkel, amik kedvencek, mindenki megelégedésére :) Ünnepek után meg sorra veszem a blogokon kinézett gyöngyszemeket :)

    VálaszTörlés
  7. Vicuska én köszönöm a felhívásodat.
    Azért írtam tanácsként, hogy a legjobb módszer az ünnepi menük kialakítása és aztán az ahhoz tartás mindig, mert egyrészt régi, sokat próbált motoros vagyok a konyhában, és ugye a tapasztalat..., másrészt kényelemszerető is vagyok, én is szeretek pihenni, ünnepelni, na olyankor nem lehet kísérletezgetni, így alakítottam ki pár ünnepi variációt karácsonyra, húsvétra, szülinapokra, amiket az egész család szeret, a rutintól már félkézzel kivágom, nincs erőlködés, nincs elrontás és nem vagyok kimerülve, nem úgy zuhanok a terített asztal mellé mint egy mosogatórongy és nem kívánom a pokolba az összes ünnepet:-))))
    Az újdonságok, kipróbálgatások meg jöhetnek a sima hétvégeken vagy hétköznapokon, ahol belefér az is, hogy nem sikerül, mert vagy én rontom el, vagy nem jó a recept. Mert van ilyen is:-))))
    Szóval örülök, ha megfogadod egy öreg róka tanácsát, az összes ünnepetek szép lesz, és főleg nyugodt és idegeskedésmentes lesz így:-)

    VálaszTörlés