a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2017. február 12., vasárnap

A palacsinta világnapjára... a világ palacsintái mellé...





... ajánlom szeretettel az én nutellás csúsztatott palacsintámat, állítom, hogy mennyei finom és pofon egyszerű is egyben.
Részletes receptleírás itt
Jó étvágyat hozzá !!!





9 megjegyzés:

  1. :)) megcsinálom ma desszertnek, kösziköszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem nem bántad meg, én élek halok érte, és bármivel tölthető, csináltam már csak vaníliás cukorral és pár csepp citromlével oldalanként, és az is nagyon nagyon nagyon finom volt :-)

      Törlés
  2. szokásom, hogy mindig ránézek a blogokban az oldalt elhelyezett "kedvenc blogjaim" sorolóba is, és sokat segít, ha látom, hol van frissülő tartalom, mert ugye az mindig odakerül a blogok emblémája alá...Azt hiszem valahogy be is lehet állítani, hogy a sorrend az legyen , hogy az aktív blogok kerüljenek előre...az évek óta elhanyagolt blogok pedig hátrább... nem tudom, mindenkinek más az igénye, lehet, csak én vagyok ilyen, hogy szeretem látni a frissen írt posztokat ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Katalin, az ég tartsa meg ezt a jó szokásodat, különben én is ugyanígy nézem rendszeresen és figyelem mindenkiét, szóval nem csak te vagy ezzel így, de végül is a friss posztok az érdekesek mindig :-) Köszönöm, hogy nézed az én blogomat is :-)

      Törlés
    2. értem, nem akarod időrendi sorrendbe tenni, nem baj, semmi gond:))♥

      Törlés
  3. Katalin nekem könnyebb ABC rendben keresni az ismert blogokat itt az oldalamon, azonkívül van egy irányítópultom, ahol időrendben jeleníti meg a gép az aktuális bejegyzéseket, igaz ezt csak én látom, mivel az én irányítópultom, ahonnan tudom moderálni a megjegyzéseket, a forgalmat nézni, statisztikát stb.stb. és ott látom az időrendi, azaz a legfrissebb bejegyzéseket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Katalin de tudod mit, tessék beállítottam a legfrissebbek szerint :-) :-) :-)

      Törlés
  4. imádlak
    csak én nem értek az ilyen dolgokhoz
    de annyira jóóó:))))♥
    kösziiiii:)) ))))))))))))

    VálaszTörlés
  5. Katalin van ilyen oldalad, mint az enyém??? vannak kitéve más blogok?? ha igen, amikor bekapcsolod, mnden rész alján van két kisvillaszerűség egymást keresztezve, ha arra rákattintassz, akkor,kiad egy kis ablakot, ahol különféle műveleteket tudsz végrehajtani. Ha még nincs oldalad, beírod a keresőbe, hogy saját oldalt szeretnél, ki fog adni többféle variációt és csak az utasításokat kell követned, nem akkora nagy durranás ezt megcsinálni, de légy nyugodt az elején /2010-ben/ én sem nagyon tudtam semmit, a férjem és a gyerekeim segítettek, de magam számára is meglepően hamar belejöttem, bár még mindig sok mindent nem tudok ám, és hagyatkozom a gyerekeimre olyankor :-)

    VálaszTörlés