a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2011. január 21., péntek

Falatka fejlődése




Falatka, amikor hozzánk került, 1 hónaposan, október végén.
2010.szeptember végén vagy október elején született, nem tudjuk biztosan.
Szerencsére makkegészséges kiskutya, élete első heteit szörnyű körülmények között töltötte, talán ennek köszönhetően edződött.
Ő volt mini Falat.























Itt már a legfrissebb képeken /ma reggeli/, egy szépen fejlődő, 4 hónapos okos, komoly kiskutya portréja látható, akit imád az egész család, aki még egy kissé bohókás, szeleburdi, oktondi, játékos, nagyon kíváncsi kutyuska, akit épp ezért a szeretet mellett, szigorú és következetes nevelésben próbálunk részesíteni.
Majd meglátjuk sikerült-e.


11 megjegyzés:

  1. Nagyon helyes! :))
    És a Falatka név megmarad majd, vagy csak simán "Falat" lesz?

    VálaszTörlés
  2. Lányok, köszönöm, tényleg egy édes kiskutya.
    Azért lett Falatka, igen, mert annyira pici volt, valószínű így marad a neve, amikor valamiért korholjuk, akkor szoktuk Falatnak szólítani. Igazából nem lesz nagy kutya kifejlett állapotban sem, az állatorvos szerint, terrier fajták - és még ki tudja milyen - találkozása van benne, így talán nem lesz fura "öreg"kutyaként sem a Falatka név, persze majd meglátjuk, ha igen akkor korrigálunk:-))))

    VálaszTörlés
  3. Ma akartam kérdezni, hogy mi újság Falatkával, de megelőztél. Nagyot nőtt, tündéri kutyus és nagyon tanulékony. A miénk is hasonló fajta, tényleg nem lesz nagy, de valóban okos, ragaszkodó. A miénknek Csöpike a neve, de ez is valóban találó név.

    VálaszTörlés
  4. Marika63, kedves vagy, köszi. Igen azt vettük észre, hogy szívesen tanul és nagyon értelmes, annak meg kifejezetten örülünk, hogy kistestű kutya marad, de olyan eleven, ugri-bugri, aranyos nagyon:-))))
    Csöpikét sok szeretettel üdvözlöm:-))))

    VálaszTörlés
  5. Csöpike szó szerint végignézte Falatkáról a képeket. Ne tudd meg mit művelt. Nyüszögött, a fejét félrebiccentette, vakkantott közben. Mintha értette volna, hogy egy másik kutyus. Sokszor úgy érzem tényleg sok mindent megért. Azért ne nevessetek ki, de tényleg így van.

    VálaszTörlés
  6. Jajj de kis zabálnivaló ^_^

    VálaszTörlés
  7. :) Elhiszem, hogy imádjátok! :) Annyira kedves, édes kis kutyus! Órákig bírnék gyönyörködni benne...

    VálaszTörlés
  8. Ó, elolvadtam... az első képtől különösen. Annyira de annyira okos szemei vannak! Megzabálom :)

    VálaszTörlés
  9. Lányok, aranyosak vagytok, köszi a kedves szavakat. Nekem is olyan jó volt végignézni a képeket, már el is felejtettem milyen édes pici volt amikor megérkezett, és mennyit fejlődött a 4 hónap alatt, az bámulatos.
    Na azért néha "rosszalkodik" is, de hát mikor ha nem most.
    Marika nem nevetlek ki, én is azt tapasztalom, hogy mindent ért, tudja mikor mi van, teljesen idomul a családhoz, pl. a gyerekeimmel szemben sokkal többet enged meg magának, mint velünk.
    Én már csak ránézek és feltartom a mutatóujjam, akár mit csinál megáll és figyel.
    Este, megszokta hogy a férjem úgy nézi a tv-t, hogy ő közben a hasán fekszik, és egy idő múlva odapillantok, mindkettő alszik boldogan.
    Ha tovább dolgozik a férjem a számítógépnél a megszokottnál, akkor már nyugtalan, sehol nem fekszik nyugodtan, jön-megy, odamegy hozzá és bökdösi az orrával a férjem lábát, hogy jöjjön már a kanapéhoz. Pontosan kifejezi,megmutatja, hogy mit akar.
    Szóval imádjuk:-)))))

    VálaszTörlés