a legméltóságteljesebb cica

a legméltóságteljesebb cica
Tituka most 12 éves

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 8 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 9 éves

Keresés ebben a blogban

2011. január 26., szerda

Hideg van, megint havazikMa megint így néz ki a kertünk, nagyon hideg van, szakad a hó. Január van, mit csodálkozunk.
Annyira fájnak az ízületeim, mint egy agg matrónának.
Alig tudok a Falatkával egy jó sétát tenni a kertben, mert fájnak a térdeim.
Bezzeg Falatka élvezi a hóban a hempergést, szalad a labdája után, ügyesen visszahozza, egész nap kint lenne. Szerencsére a férjemmel, akinek nincsenek ízületi problémái gyakran kint szaladgál.
A tűzhelyen fő az utolsó kocsonya, már a mostani télen utolsó, karácsonyig már nem főzök.
Kéne valamit sütni is, egyrészt mert nincs semmilyen sütemény itthon, másrészt a sütéstől finom illatok vannak és  olyan jó, barátságos, meleg a konyha.
Már annyira jó lenne, ha vége lenne a télnek, vége lenne ennek a szürkeségnek, süssön a nap, mint az elmúlt napokban, de arra még várni kell sajnos 1-2 hónapot.4 megjegyzés:

 1. Amikor a rokonlelkek találkoznak. Én is a tél és a hó miatt keseregtem. Amióta nem síelek, gyűlölöm a telet és a hólapátolást. Hiába mondja a reumatológusom, hogy kímélő életmódot folytassak, valakinek el kell kotorni a havat. Már nagyon várom én is tavaszt, de még inkább a nyarat.

  VálaszTörlés
 2. Én a tavaszt és az őszt szeretem a legjobban, a nyár is oké de csak 25 fokig, afölött halálomon vagyok, vagy egyfolytában nyakig vízben kell áznom, hogy lehűljek.
  Mindig szoktam mondani, hogy a hideg ellen fel lehet öltözni, de a melegnél már végül nem tudsz mit levenni, csak a víz marad:-))))

  VálaszTörlés
 3. Zsuzsi, értettem és igyekezni fogok:-))))

  VálaszTörlés